Αυτόματος ενδεικτικός υπολογισμός διαφορετικών μεθόδων θέρμανσης κατοικίας.

Υπολογισμός Μεθόδων Θέρμανσης

Στο παρελθόν έχουμε ξανασχοληθεί με το ζήτημα της θέρμανσης και συγκεκριμένα με δύο από τους πιο βασικούς τρόπους που είναι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Ακολουθεί λοιπόν έναςαυτόματος  Υπολογισμός Μεθόδων Θέρμανσης.

Είναι φυσικά ενδεικτικός γιατί η σωστή επιλογή εξαρτάται απο πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες.
Τέτοιοι παράγοντες είναι για παράδειγμα: πόσο κρύο έχει ετήσια στην περιοχή, αν υπάρχει θερμομόνωση, προσανατολισμός, έχει απώλειες, τιμή καυσίμου κτλ.

Ωστόσο για να αποκτήσουμε μία σφαιρική εικόνα για την επιλογή θέρμανσης φτιάξαμε αυτήν την αυτόματη φόρμα.

Βάλτε τα τετραγωνικά του σπιτιού σας επιλέγοντας ότι ταιριάζει στην περίπτωσή σας και ο αυτόματος Υπολογισμός Μεθόδων Θέρμανσης θα σας δόσει μια ενδεικτική εικόνα του ετήσιου κόστους θέρμανσης ανα επιλογή.

Πηγές τιμών καυσίμων:

 


Υπολογίστε τα ξύλα που αγοράσατε (κυβικά σύγκριση με κιλά)

Όπως αναφέραμε προηγουμένως αυτός ο Υπολογισμός Μεθόδων Θέρμανσης είναι ενδεικτικός. Υπάρχουν πολλαπλάσιοι παράγοντες απο αυτούς που προαναφέραμε και απαιτείται συγκεκριμένη μελέτη μηχανικού για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αυτόματος Υπολογισμός Μεθόδων Θέρμανσης συγκριτικό

Για μεγαλύτερη ανάλυση στις λεπτομέρειες και στις παραμέτρους μπορείτε να ανατρέξετε στο ίντερνετ σε σχετικές μελέτες μηχανικών. Μια πολύ αναλυτική μελέτη απο την οποία πήραμε αρκετά στοιχεία είναι Αυτή απο το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Καθ. Εμμανουήλ Κακαράς, Καθ. Σωτήριος Καρέλλας.

 


Εάν θέλετε κάποιον επαγγελματία για την δική σας Ανακαίνιση ή Μελέτη θέρμανσης για το σπίτι σας Μπορούμε να σας βοηθήσουμε..

anakainisi-home logo hd 400

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.