Ιδέες Διακόσμηση Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις Διακόσμηση Ιδέες…Έμπειροι αρχιτέκτονες με σύγχρονη αισθητική καταγράφουν τις ανάγκες του χώρου σας, σας προτείνουν λύσεις, σας παρουσιάζουν σε τρισδιάστατη, φωτορεαλιστική απεικόνιση τις προτάσεις τους, οι όποιες διαμορφώνονται παράλληλα και από εσάς ενώ στη συνεχεία και κατά την υλοποίηση των σχεδίων, σας προτείνουν ποιοτικά και σύγχρονα υλικά τα οποία επιλέγονται εν τελεί από εσάς.

Η σχέση μεταξύ των πελατών μας και των αρχιτεκτόνων διέπεται από μια διάθεση συνεργασίας, κοινού οράματος και ενδιαφέροντος για τη διαμόρφωση ενός χώρου, ο οποίος θα ικανοποιεί απολυτά τις ανάγκες των πελατών και θα υπηρετεί πίστα τη σύγχρονη αισθητική.

Υλικά και εξοπλισμός ανακαίνισης

Τα υλικά τα οποία προτείνονται προέρχονται από επώνυμες, συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες, οι οποίες εγγυώνται την ποιότητα υλικών, κατασκευής- τοποθέτησης.

Πριν την οριστική μας συνεργασία, θα έχετε τη δυνατότητα να προ επιλέξετε τα υλικά ανακαίνισης, με τη βοήθεια του αρχιτέκτονα της εταιρείας μας, όπως πλακάκια, είδη υγιεινής και αξεσουάρ, κουζίνα, ντουλάπες, πόρτες, τζάκι και ό,τι χρειάζεται προκειμένου να υλοποιηθεί η πλήρης και σύγχρονη Ανακαίνιση Σπιτιού.