Ανακαίνιση Σπιτιού Κατοικιών | Πλήρης ανακαινίσεις σπιτιών, ανακαίνιση κατοικίας, ανακαινίσεις διαμερισμάτων

Νέα Ανακαίνιση στο Κολωνάκι

Ανακαίνιση στο Κολωνάκι
[Η Ανακαίνιση έχει ολοκληρωθεί δείτε πως είναι ο χώρος τώρα ΕΔΩ]


Το νέο μας project αφορά μια νέα ανακαίνιση στο Κολωνάκι.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 50μ², το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε μία πολυκατοικία, κτισμένη τη δεκαετία του ’50.

Οι βασικοί στόχοι που τέθηκαν εξαρχής, είναι αφενός ο λειτουργικός εκσυγχρονισμός του διαμερίσματος και αφετέρου η δημιουργία ενός χώρου σύγχρονης αισθητικής, που να εξυπηρετεί τις ευαισθησίες των σημερινών κατοίκων του.

Ο αρχικός σχεδιασμός του διαμερίσματος προέβλεπε το χωλ, το σαλόνι, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο να διαχωρίζονται με τοιχοποιία, τεμαχίζοντας τις έκαστες λειτουργίες σε διαφορετικά δωμάτια. Η ανακαίνιση ενοποιεί όλους αυτούς του χώρους, υιοθετώντας μια open-plan διάταξη, με την οποία οι ροές της κίνησης στο διαμέρισμα γίνονται απρόσκοπτα και η αίσθηση του χώρου διευρύνεται.

Το δάπεδο επενδύεται με προ-γυαλισμένο ξύλο, συμβάλλοντας στην ενιαία αντίληψη του χώρου.

Σχεδιάζεται νέα ηλεκτρομηχανολογική και υδραυλική εγκατάσταση που υπηρετεί την καθημερινή ζωή στο σπίτι και τη νέα χωροθέτηση. Τα παλαιά ξύλινα κουφώματα αλλάζουν και τοποθετούνται σύγχρονα προφίλ αλουμινίου που βελτιώνουν το μικροκλίμα της κατοικίας. Η κουζίνα αλλάζει θέση και σχεδιάζεται μια εντελώς καινούργια, εργονομική και αισθητικά αναβαθμισμένη.

Το υπνοδωμάτιο ενοποιείται οπτικά με τους κοινοχρήστους χώρους μέσω μιας ειδικής κατασκευής από μέταλλο και γυαλί, προσδίνοντας αισθητικό στίγμα στο διαμέρισμα. H κατασκευή αυτή έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ολοσχερώς, δίνοντας στο χώρο την ευελιξία να μεταβάλλεται διαρκώς. Στο λουτρό, τον μόνο περίκλειστο χώρο της κατοικίας, ο νέος σχεδιασμός κινείται σε σύγχρονες γραμμές τοποθετώντας νέα είδη υγιεινής και νέες επενδύσεις στους τοίχους στα χρώματα του εμφανούς μπετόν και του ξύλου.

Το τελικό αποτέλεσμα… η δημιουργία ενός υπέροχου και λειτουργικού χώρου για τους υπέροχους κατοίκους του.

Ακολουθούν φωτογραφίες του χώρου πριν την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης. Με την ολοκλήρωση θα προσθέσουμε τις τελικές φωτογραφίες για να μπορείτε να δείτε το πριν και το μετά σε αυτήν την νέα ανακαίνιση στο Κολωνάκι.

 

ανακαίνιση στο Κολωνάκι

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την φωτορεαλιστική απεικόνιση 3D του χώρου όπως θα είναι μετά την ανακαίνιση, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά..

 

 

 

 

 

Είμαστε στην διάθεσή σας να συζητήσουμε την δική σας αναβάθμιση και ανακαίνιση του χώρου σας.

Exit mobile version