Ανακαίνιση Σπιτιού Κατοικιών | Πλήρης ανακαινίσεις σπιτιών, ανακαίνιση κατοικίας, ανακαινίσεις διαμερισμάτων

Νέα Ανακαίνιση στο Κολωνάκι ολοκληρώθηκε (πριν-μετά)

Ανακαίνιση στο Κολωνάκι ολοκληρώθηκε

Η Ανακαίνιση στο Κολωνάκι ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 50μ², το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε μία πολυκατοικία, κτισμένη τη δεκαετία του ’50. Οι βασικοί στόχοι που τέθηκαν εξαρχής, είναι αφενός ο λειτουργικός εκσυγχρονισμός του διαμερίσματος και αφετέρου η δημιουργία ενός χώρου σύγχρονης αισθητικής, που να εξυπηρετεί τις ευαισθησίες των σημερινών κατοίκων του.

Ο αρχικός σχεδιασμός του διαμερίσματος προέβλεπε το χωλ, το σαλόνι, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο να διαχωρίζονται με τοιχοποιία, τεμαχίζοντας τις έκαστες λειτουργίες σε διαφορετικά δωμάτια.

Η ανακαίνιση ενοποίησε όλους αυτούς του χώρους, υιοθετώντας μια open-plan διάταξη, με την οποία οι ροές της κίνησης στο διαμέρισμα γίνονται απρόσκοπτα και η αίσθηση του χώρου διευρύνεται.

Το δάπεδο επενδύθηκε με προ-γυαλισμένο ξύλο, συμβάλλοντας στην ενιαία αντίληψη του χώρου

 

Δημιουργήθηκε νέα ηλεκτρομηχανολογική και υδραυλική εγκατάσταση που υπηρετεί την καθημερινή ζωή στο σπίτι και τη νέα χωροθέτηση.

 Τα παλαιά ξύλινα κουφώματα άλλαξαν και τοποθετήθηκαν σύγχρονα προφίλ αλουμινίου που βελτιώνουν το μικροκλίμα της κατοικίας. Η κουζίνα άλλαξε θέση και τοποθετήθηκε μια εντελώς καινούργια, εργονομική και αισθητικά αναβαθμισμένη.

Το υπνοδωμάτιο ενοποιείται οπτικά με τους κοινοχρήστους χώρους μέσω μιας ειδικής κατασκευής από μέταλλο και γυαλί, προσδίνοντας αισθητικό στίγμα στο διαμέρισμα. H κατασκευή αυτή έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ολοσχερώς, δίνοντας στο χώρο την ευελιξία να μεταβάλλεται διαρκώς.

Στο λουτρό, τον μόνο περίκλειστο χώρο της κατοικίας, ο νέος σχεδιασμός κινείται σε σύγχρονες γραμμές τοποθετώντας νέα είδη υγιεινής και νέες επενδύσεις στους τοίχους στα χρώματα του εμφανούς μπετόν και του ξύλου.

 

Τελικά η Ανακαίνιση στο Κολωνάκι ολοκληρώθηκε … η δημιουργία ενός υπέροχου και λειτουργικού χώρου ικανοποίησε τις προσδοκίες των κατοίκων του.

Ακολουθούν φωτογραφίες του χώρου αφού ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση και έχει ήδη κατοικηθεί ο χώρος.

 


[Αν θέλετε να δείτε φωτογραφίες του χώρου πριν την ανακαίνιση κάντε κλικ ΕΔΩ]


 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του δικού σας χώρου στο 210 50 55 907

Exit mobile version