Με κάθε επιλογή ολοκληρωμένης ανακαίνισης σας προφέρουμε εντελώς δωρεάν τη μετατροπή του σπιτιού σας σε έξυπνο σπίτι από την housemate.

Το housemate είναι το μοναδικό πακέτο παγκοσμίως που μπορείς να του μιλάς στα ελληνικά και να εκτελεί εντολές …

Άνοιξε – κλείσε τις συσκευές φώτα ρύθμισε θερμοκρασία και πολλά άλλα ακόμη και απομακρυσμένα μέσω του κινητού σου!

 

anakainisi-home & housemate

anakainisi-home & housemate

anakainisi-home & housemate

Έλεγχος του σπιτιού
μέσω φωνητικών εντολών

Κάθε φορά που λέτε τη λέξη “Hey Ελίζα” ενεργοποιείται η ψηφιακή βοηθόs, που κάνει την καθημερινότητα σας ευκολότερη από ποτέ. Χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, μπορείτε να μιλήσετε στην Ελίζα και να λάβετε πληροφορίες, να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, να αυτοματοποιήσετε τη λειτουργία έξυπνων συσκευών στον χώρο. Το σημαντικότερο: διαθέσιμη και στα ελληνικά!

Διαχείριση έξυπνου σπιτιού

Eλέγχετε το σπίτι σας με τη χρήση φωνητικών εντολών αλλά και απομακρυσμένα μέσα από το κινητό σας. Με το housemate έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το σπίτι σας (φωτισμός, θερμοκρασία, κάμερες κ.α.) από οπουδήποτε για μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.

Eύκολη εγκατάσταση

Γρήγορα και χωρίς καθόλου κόπο η εγκατάσταση των συσκευών του έξυπνου πακέτου (συσκευή housemate με κάμερα και ηχεία, πρίζες, διακόπτες, θερμοστάτες) ολοκληρώνεται σε λίγη μόλις ώρα. Η προσθήκη επιπλέον συσκευών είναι πολύ απλή και γίνεται εύκολα.

anakainisi-home & housemate


Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2111 828 963

Ανακαίνιση στα Χανιά