ανακαίνιση ξενοδοχείου

Η anakainisi-home είναι  μια εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στις ανακαινίσεις και οικοδομικές κατασκευές κάθε είδους εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Είναι εδώ λοιπόν για να σας προσφέρει μοναδικές ιδέες και ολοκληρωμένες προτάσεις στην ανακαίνιση ξενοδοχείου.

Επίσης προσφέρουμε ανακαίνιση ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικών μονάδων Μπανγκαλόου( Bungalows).

Μπορούμε να ανακαινίσουμε την τουριστική σας μονάδα προσφέροντας καινοτόμα μοντέρνα σχέδια και εργονομικές λύσεις, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν κάνουμε έκπτωση σε ποιότητα, μιας και αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε εργασία ανακαίνισης που αναλαμβάνουμε.

Ελάτε σήμερα σε επικοινωνία μαζί μας για την δική σας ανακαίνιση ξενοδοχείου.

ανακαίνιση ξενοδοχείου

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση ολόκληρης της ξενοδοχειακής σας μονάδας αλλά και επί μέρους τμημάτων όπως: Δωμάτια των καταλυμάτων, μπαρ, εστιατόριο, αίθουσα συνεδριάσεων, χώρους υποδοχής, ανακαίνιση μπάνιων και περιβάλλοντος χώρου. Η διαδικασία είναι απλή. Μετά την επικοινωνία μας, ο υπεύθυνος της εταιρείας μας σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες μηχανικούς και διακοσμητές μας, θα επανασχεδιάσουν τον χώρο σας προτείνοντας έξυπνες λύσεις υψηλής αισθητικής.

Στην συνέχεια σας δίνουμε σε φωτορεαλιστική τριών διαστάσεων ( 3D ) απεικόνιση την πρόταση μας. Την αξιολογείτε και περνάμε άμεσα στην υλοποίηση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας ή της τουριστικής σας μονάδας.

φωτορεαλιστικές 3D
Παράδειγμα φωτορεαλιστικής πρότασης

Δείτε μερικές ανακαινίσεις ξενοδοχείων που έχουμε πραγματοποιήσει εδώ.​​​​​​​
Δείτε μερικές ανακαινίσεις ξενοδοχείων που έχουμε πραγματοποιήσει εδώ.​​​​​​​

Ανακαίνιση Ξενοδοχείων, Ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικών μονάδων
Ανακαίνιση ξενοδοχείου  στα Χανιά

Μετά την έγκρισή σας το έμπειρο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό μας προχωρά πάντα βάση της οικονομικής και χρονικής συμφωνίας μας.


Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του δικού σας ξενοδοχειακού χώρου στο
 2111 828 963

Ανακαίνιση ξενοδοχείου