Ανακαίνιση Σπιτιού Κατοικιών | Πλήρης ανακαινίσεις σπιτιών, ανακαίνιση κατοικίας, ανακαινίσεις διαμερισμάτων

6 γρήγορες αναβαθμίσεις που θα ζωντανέψουν τους χώρους σας

Επαναδιακόσμηση:  6 γρήγορες αναβαθμίσεις που θα ζωντανέψουν τους χώρους σας.

Αν δεν είναι στο πρόγραμμά σας  μία  ολική διακόσμηση Δώστε προσοχή σε 6 γρήγορες αναβαθμίσεις που θα ζωντανέψουν τους χώρους σας και θα δώσουν στον χώρο σας Νέα γραμμή και ζωντάνια.

Η έναρξη του χρόνου είναι συχνά μία περίοδος που σκεφτόμαστε αλλαγές στην διακόσμηση.  Αλλά μερικές φορές μία ολική διακόσμηση δεν χωράει στον προϋπολογισμό.  Μην απογοητέυεστε υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να φρεσκάρουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας  κάνοντας μία lite επαναδιακόσμηση.  Ακολουθούν Λοιπόν 6 γρήγορες αναβαθμίσεις που θα ζωντανέψουν τους χώρους σας και θα μετατρέψουν το βαρετό σαλόνι το δωμάτιο σε πιο φιλόξενο και ελκυστικό χώρο.


Επαναδιάταξη  επίπλων.

Ένας αγαπημένος τρόπος για να φρεσκάρουμε το σαλόνι είναι να αλλάξουμε την διάταξη των επίπλων.  Έτσι θα δημιουργήσουμε ένα πιο άνετο καθιστικό που διευκολύνει την συνομιλία. Μπορούμε επίσης να Μετατοπίσουμε το εστιακό σημείο  του δωματίου προς ένα όμορφο τζάκι η θέα. Στη φωτογραφία παρατηρούμε μία διάταξη σχήματος U  όπου το εστιακό σημείο είναι το τζάκι .

Σε αυτήν εδώ την διάταξη Ο καναπές καθώς και οι τρεις καρέκλες έχουν τοποθετηθεί με έναν τρόπο  που επικεντρώνεται στην συνομιλία.  Παρά το γεγονός ότι υπάρχει τζάκι, εστιακό σημείο του δωματίου είναι τα δύο ψηλά παράθυρα με τις κουρτίνες και η βιβλιοθήκη ανάμεσά τους.


 Προσθέστε έναν δίσκο στο τραπεζάκι.

Ενώ το να προσθέσουμε αξεσουάρ είναι μία πρόκληση για πολλούς, Αν απλά προσθέσουμε έναν δίσκο στο τραπεζάκι του σαλονιού είναι σίγουρο ότι θα δώσει μία νέα πνοή. Μπορούμε είτε να προσθέσουμε έναν δίσκο ή πολλαπλούς όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Σε αυτήν τη φωτογραφία  από την επιλογή διάφανου δίσκου, φαίνεται η αγάπη του ιδιοκτήτη για το σκανδιναβικό σχέδιο ενώ ο δίσκος χάνεται καθώς η εστίαση είναι στα αξεσουάρ που βρίσκονται μέσα του. Επίσης ένας ελκυστικός του δίσκος Διαμαντιών βρίσκεται μέσα του. Ενώ παράλληλα στο ίδιο τραπέζι που βρίσκεται ένας γαλάζιος δίσκος που κάνει ωραία αντίθεση στο Λευκό τραπεζάκι.


Δώστε  νέο ρόλο στα αντικείμενα.  

Μία ωραία ιδέα είναι να ανακαλύψετε οπουδήποτε μέσα στο σπίτι στο γκαράζ ή σε άλλο δωμάτιο αντικείμενα στα οποία θα Δώσετε νέους ρόλους. Για παράδειγμα Μπορείτε να βρείτε αντικείμενα στην κουζίνα ή αλλού Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κρεμώντας τα στον τοίχο σαν αξεσουάρ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργικά αντικείμενα  σαν decor.  Για παράδειγμα στην φωτογραφία βλέπουμε μία ξεχασμένη κιθάρα και ένα τσέλο που βρισκόταν στην αποθήκη και τώρα έχουν δώσει νέα πνοή στο σαλόνι.


Ζωντανέψτε τα Χαλιά.

Μία συνηθισμένη τεχνική στην διακόσμηση είναι η επανάληψη χρωμάτων σε διαφορετικά σημεία του χώρου.  Για παράδειγμα στην συγκεκριμένη φωτογραφία για να δοθεί έμφαση στο χρώμα του χαλιού και να δεθεί με τον υπόλοιπο χώρο, φτιάχτηκαν μερικά μαξιλάρια φούξια καθώς και κάποια καλύμματα βιβλίων στο τραπέζι με το ίδιο χρώμα.  Το χαρτί για τα καλύμματα των βιβλίων είναι πολύ εύκολο να βρεθεί στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας.


Προσθέστε εκρήξεις χρώματος.  

Συνεχίζοντας το προηγούμενο παράδειγμα αξίζει να σημειωθεί ότι προσθέτοντας Μικρές δόσεις χρώματος  ενεργοποιούμε τον χώρο.  Στην συγκεκριμένη φωτογραφία το θεμέλιο χρώμα πορτοκαλί που ξεκινάει από το χαλί συνεργάζεται και λειτουργεί καθώς συνεχίζεται στα Έντονα μαξιλάρια,  στον πολυέλαιο, στην τολμηρή πόρτα και σε ένα έργο τέχνης στον πίσω τοίχο. Αν ο χώρος σας είναι ως επί το πλείστον χρωματικά ουδέτερος η διακριτική επανάληψη των θεμέλιων χρωμάτων δίνει μία νέα αίσθηση στο χώρο.

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα για το πώς να χρησιμοποιήσετε εκρήξεις χρώματος σε ένα σαλόνι. Σε αυτό το χώρο, μια λαμπερή κίτρινη χροιά, μαξιλάρια με φωτεινό κίτρινο χρώμα, ένα διακοσμητικό βάζο στο τζάκι και ένα κερί στο τραπέζι Κάνουν έναν πολύ όμορφο συνδυασμό. Κίτρινο-πορτοκαλί λουλούδια κοντά στο τζάκι δίνουν μια βαθύτερη έμφαση στο δωμάτιο, συμπληρώνοντας το φωτεινότερο κίτρινο. Αλλά αν η ανάμιξη διαφορετικών εντάσεων ενός χρώματος σας δυσκολεύει, είναι καλό να παίξετε με ασφάλεια επαναλαμβάνοντας μόνο ένα χρώμα στο ντεκόρ σας.


 Δημιουργήστε έναν τοίχο γκαλερί.

Μερικές φορές ο χώρος χρειάζεται απλά λίγο τέχνη, βέβαια αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ δαπανηρό. Αντί να ξοδευτείτε λοιπόν Φτιάξτε μία μικρή γκαλερί στον τοίχο από αντικείμενα που  έχετε ήδη. Σε αυτή τη φωτογραφία το κεντρικό κομμάτι, ένας στρογγυλός καθρέφτης, μιμείται το ακτινοβόλο μοτίβο του χαλιού. Αυτή η επανάληψη των σχημάτων βοηθά την επι-τοίχια γκαλερί να είναι συνεκτική στο συνολικό σχέδιο του χώρου.


 

Εάν θέλετε να Ανακαινίσετε να Οργανώσετε η να Διακοσμήσετε το σπίτι σας Μπορούμε να σας βοηθήσουμε..

Exit mobile version