Ανακαίνιση Σπιτιού Κατοικιών | Πλήρης ανακαινίσεις σπιτιών, ανακαίνιση κατοικίας, ανακαινίσεις διαμερισμάτων

ιδέες κήπου, ανακαίνιση οργανώση και διακόσμηση εξωτερικών χώρων

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται να οργανώσουν μία ριζική ανακαίνιση στον κήπο τους. Aν είστε και εσείς ένας ή μία από αυτούς τότε σίγουρα θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα την συλλογή φωτογραφιών που έχουμε “αλιεύσει” με πολλές ιδέες κήπου που ακολουθεί.

Πέργκολες, καφασωτά, φράχτες, ζαρντινιέρες, κιόσκια, ξύλινες αποθήκες, κούνιες σε σχέδιο αχιβάδας, αλλά και τραπέζια ξύλινα, παγκάκια και κουνιστές καρέκλες είναι μόνο μερικές ιδέες που μπορείτε να βρείτε.

 Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε πάρα πολλές ιδέες οι οποίες ταιριάζουν στα δικά σας γούστα και στη δική σας αισθητική.  Μπορείτε να πάρετε ιδέες για διακόσμηση του κήπου σας απο διαφόρων ειδών πέτρας ή ξύλινη επένδυση deck που συνήθως είναι αυτή που δίνει το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και ο σωστός φωτισμός σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου που δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση όταν σκοτεινιάζει.

Με ή χωρίς πισίνα Φτιάξτε έναν χώρο όπου θα απολαμβάνετε την χαλάρωση και την ξεκούραση σε έναν καλαίσθητο κήπο γεμάτο με χρώματα της φύσης.

 

 

Εάν θέλετε να ανακαινίσετε να οργανώσετε η να διακοσμήσετε το σπίτι και τον κήπο σας Μπορούμε να σας βοηθήσουμε..

Exit mobile version