Ανακαίνιση Σπιτιού Κατοικιών | Πλήρης ανακαινίσεις σπιτιών, ανακαίνιση κατοικίας, ανακαινίσεις διαμερισμάτων

Νέα κατασκευή οικίας στον Ν. Ηλείας (Κουρούτα)

κατασκευή οικίας στον Πύργο Ηλείας

Νέα κατασκευή στην Κουρούτα Ν. Ηλείας

Νέα κατασκευή οικίας στον Ν. Ηλείας σε παραθαλάσσια περιοχή και συγκεκριμένα στην Κουρούτα, πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία μας.

Έχοντας ξεκινήσει μία νέα συνεργασία στον νομό Ηλείας, σας παρουσιάζουμε μία νέα κατασκευή σπιτιού που ξεκινήσαμε πρόσφατα στην περιοχή της Κουρούτας. Το υποκατάστημα Πελοποννήσου έχει έδρα την Αμαλιάδα και αναλαμβάνει κατασκευές και ανακαινίσεις σε όλο τον Ν. Ηλείας καθώς και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την τρέχουσα κατάσταση των εργασιών και το στάδιο της κατασκευής.

Το κτίριο είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης καθώς πάντοτε χρησιμοποιούμε κουφώματα και υλικά με μεγάλη αεροστεγανότητα και σχεδόν μηδενική θερμοπερατότητα.

Επίσης σε αυτή την κατασκευή όπως και σε όλες όσες αναλαμβάνουμε,  δίνουμε μεγάλη σημασία στην αντισεισμική θωράκιση. Χρησιμοποιούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές αντισεισμικής θωράκισης που προβλέπει ο σχετικός νόμος. Η παραγωγή και η συνολική διαδικασία της σκυροδέτησης ελέγχεται εξονυχιστικά, καθώς τα θεμέλια και η ποιότητα σκυροδέματος είναι από τους πιο βασικούς παράγοντες θωράκισης.

Επίσης στην αρχική Μελέτη για την κατασκευή οικίας στον Ν. Ηλείας, έχει γίνει πρόβλεψη για τις απαραίτητες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις του τελικού σταδίου. Αυτές έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και τα συστήματα που πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο έξυπνο σπίτι. Για παράδειγμα συναγερμός, εγκατάσταση οπτικών ινών, ηλεκτρολογικές καλωδιώσεις για έλεγχο θέρμανσης φωτισμό παραθύρων κτλ

Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή οικίας στον Ν. Ηλείας, θα ενημερωθεί το άρθρο με νέες φωτογραφίες της τελικής φάσης.

κατασκευή οικίας στον Πύργο Ηλείας

 

Αν σκέφτεστε να φτιάξετε μία νέα κατασκευή οικίας στον Ν. Ηλείας ή και σε όλη την περιφέρεια δυτικής Ελλάδος καλέστε μας.

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

για την ανακαίνιση σπιτιού ή αναβάθμιση του δικού σας χώρου στα τηλέφωνα:

– Αθήνα: 2111 828 963

    – Αμαλιάδα: 2622021830 

  – Ν. Ηλείας: 6945463258

 

Exit mobile version