Ανακαίνιση Σπιτιού Κατοικιών | Πλήρης ανακαινίσεις σπιτιών, ανακαίνιση κατοικίας, ανακαινίσεις διαμερισμάτων

Λίστα ελέγχου Νοεμβρίου για το σπίτι

Λίστα ελέγχου Νοεμβρίου για το σπίτι σας

Πλησιάζουν οι μέρες των χειμερινών διακοπών και αργιών και σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να προετοιμάσουμε για αυτήν τη στιγμή του έτους στο σπίτι μας.  Μία καλή προετοιμασία μπορεί να μας προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση στις όμορφες στιγμές που θα περάσουμε αυτές τις μέρες με τους φίλους και τις οικογένειές μας.  Ακολουθεί μία Λίστα ελέγχου Νοεμβρίου για το σπίτι με πράγματα που πρέπει να ελέγξουμε η πρέπει να κάνουμε πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας.

 

  1. Αντικατάσταση προστατευτικών δαπέδου στις καρέκλες. Ο Νοέμβριος είναι ένας καλός μήνας για μερικές μικρές εργασίες και συντήρησης του σπιτιού.  Ίσως τώρα λοιπόν είναι καιρός να αντικαταστήσετε τα προστατευτικά δαπέδου που υπάρχουν στο κάτω μέρος των ποδιών στις καρέκλες ή πολυθρόνες του σπιτιού.  αφού αφαιρέσετε τα φθαρμένα προστατευτικά καθαρίστε καλά και αφήστε να στεγνώσει πριν τοποθετήσετε τα καινούργια.

 

  1. Ελέγξτε την αντλία φρεατίου. Εάν έχετε μια αντλία φρεατίου στο υπόγειο σας ως προστασία σε περίπτωση πλημμύρας, βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά πριν αρχίσει πραγματικά η βροχερή περίοδος και, στη συνέχεια, επισκευάστε ή αντικαταστήστε την αν χρειαστεί.

 

  1. Ελέγξτε τα μονοπάτια, σκάλες και κιγκλιδώματα για ασφάλεια. Ελέγξτε τους εξωτερικούς χώρους  οι οποίοι εκτίθενται στις καιρικές συνθήκες.  όταν το πρώτο χιόνι πέσει θα είναι πιο δύσκολο να γίνει αυτός ο έλεγχος. Κάντε μια βόλτα στο εξωτερικό του σπιτιού σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε διάδρομους, σκάλες και κιγκλιδώματα, και κάνετε τις απαραίτητες επισκευές όπου χρειάζεται.


 

  1. Δείξτε λίγη καλοσύνη στους φτερωτούς φίλους. Τα μη μεταναστευτικά πουλιά Θα χρειαστούν τη βοήθειά μας Γιατί καθώς μπει ο χειμώνας η άγρια ​​τροφή είναι σπάνια και οι πηγές νερού Θα έχουν παγώσει. Αποθηκεύσετε τώρα τροφή πτηνών και κάντε τις απαραίτητες εργασίες για προμήθεια νερού. Μην ξεχάσετε να ανανεώνετε καθημερινά για να αποφύγετε τα κουνούπια.


 

  1. Κάντε μία προχωρημένη προετοιμασία διακοπών. Αν σχεδιάζετε να φιλοξενήσετε αυτήν την περίοδο διακοπών, πάρτε λίγο χρόνο για να προετοιμάσετε μερικά πράγματα εκ των προτέρων. Ξεπλύνετε και σιδερώστε τα κλινοσκεπάσματα (κυλινδρίστε λευκά σιδερωμένα λινά σε παλιούς χάρτινους σωλήνες για την αποφυγή τσάκισης), αφήστε τα μαχαίρια κουζίνας Σε έναν επαγγελματία για ακόνισμα και γυάλισμα – θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας αργότερα.


  2. Γενική μπάνιου. Συνήθως είναι καλό να προγραμματίσετε μία γενική καθαριότητα στο μπάνιο σας μία εβδομάδα περίπου πριν από την ημέρα της φιλοξενίας.  με αυτόν τον τρόπο μία μέρα πριν έρθουν οι επισκέπτες ένα γρήγορο σκούπισμα θα είναι το μόνο που θα έχει απομείνει για να δείχνει το μπάνιο σας πεντακάθαρο.


 

  1. Ελέγξτε τη μπανιέρα και επισκευάστε εάν χρειάζεται. Κατά τον καθαρισμό του μπάνιου, παρατηρήστε την κατάσταση των αρμών γύρω από τη μπανιέρα.  ενας ραγισμένος φθαρμένος αρμός μπορεί να επιτρέψει τη διείσδυση νερού σε μέρη που δεν θέλουμε.  Έτσι λοιπόν επισκευάστε άμεσα όπου χρειάζεται.

 

  1. Επιθεωρήστε το εξωτερικό του σπιτιού και στη συνέχεια καλύψτε τρύπες. Καλύψτε τυχόν τρύπες που συναντάτε στο εξωτερικό του σπιτιού σας, Οι οποίες μπορεί να είναι αρκετά μεγάλες για να μπεί  ενα ποντίκι. Καλύψτε εξωτερικού εξωτερικούς αεραγωγούς με ειδικά διχτάκια και τοποθετήστε ειδικές σκούπες πόρτας στο κάτω μέρος. Έτσι θα αποφύγετε ανεπιθύμητες γούνινες χειμερινές εισβολές.


     

  2. Καθαρίστε τα τελευταία φύλλα.
    Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να καθαρίσουμε όλα τα φύλλα του φθινοπώρου από τις υδροροές κτλ λίγο πριν πέσει το πρώτο χιόνι.

 

  1. Διορθώστε Υδραυλικά προβλήματα πριν τις διακοπές. Εάν ο νεροχύτης αργεί να κάνει αποστράγγιση η έχει κολλημένα απορρίμματα ή υπάρχουν αλλά αποχετευτικά προβλήματα στην τουαλέτα, μην περιμένετε άλλο. Συνήθως κατά την περίοδο των διακοπών ένα πλήρες σπίτι ασκεί την μεγαλύτερη πίεση στις αποχετεύσεις γιαυτό βρείτε τώρα έναν υδραυλικό που θα κάνει όλες τις επισκευές. Άλλωστε την περίοδο των διακοπών θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρείτε κάποιον διαθέσιμο.



  1. Προετοιμασία για το χειμώνα. Αν ζείτε σε μια περιοχή με κρύους, χιονισμένους χειμώνες, ξεκινήστε τώρα να δημιουργείται αποθέματα για τον χειμώνα. αν το κάνετε αυτό τώρα θα έχετε λιγότερο άγχος και θα είστε πιο έτοιμοι όταν η πρώτη μεγάλη καταιγίδα χτυπήσει.  ακολουθεί μία ενδεικτική λίστα.


Εάν θέλετε κάποιον επαγγελματία για την δική σας Ανακαίνιση ή Διακόσμηση στο σπίτι σας Μπορούμε να σας βοηθήσουμε..

Exit mobile version